&

Online μαθήματα Αγγλικών

Το Gymglish προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών μέσω καθημερινών email. Κάθε μάθημα σάς εισάγει σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας της Delavigne στο Σαν Φρανσίσκο, με μια πινελιά χιούμορ, επιχειρηματική ορολογία στα Αγγλικά, ποικιλία προφορών και πολλά άλλα.

Για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών (ειδική προσφορά για νέους χρήστες, χωρίς υποχρέωση αγοράς), απλώς συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Καταχωρίζοντας το email σας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης μας και Συμφωνείτε με την Πολιτική απορρήτου μας (για να συνοψίσουμε, σεβόμαστε το απόρρητό σας και το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή!). Δεδομένου ότι τα μαθήματά μας αποστέλλονται μέσω email, θα λαμβάνετε email από εμάς! Μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή.


Πώς λειτουργεί;

1 Κάθε πρωί θα λαμβάνετε ένα email με μια επιλογή γραπτού περιεχομένου και ηχογραφήσεων. Κάθε μάθημα ολοκληρώνεται σε δεκαπέντε λεπτά και περιλαμβάνει μια ιστορία σχετικά με την Delavigne Corporation με διαλόγους, ερωτήσεις, μίνι-μαθήματα και επαναλήψεις.
2 Αφού κάνετε κλικ στο πλήκτρο "αποστολή", θα λαμβάνετε μέσω email τις διορθώσεις σας με τη βαθμολογία της ημέρας, εξηγήσεις για κάθε σωστή ή λάθος απάντησή σας, τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα των ηχογραφήσεων, το λεξιλόγιο που θέλετε να μάθετε, κ.λπ.
3 Τα επόμενα μαθήματα θα διαμορφώνονται ανάλογα με τις προηγούμενες απαντήσεις, τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας. Το Gymglish χρησιμοποιεί τα λάθη σας για να αναπτύξει ένα εξατομικευμένο πλάνο μαθημάτων για εσάς.

Diplôme gymglish

Εκτίμηση επιπέδου

Το δωρεάν τεστ μας περιλαμβάνει μία αξιολόγηση επιπέδου και έναν Χαρτοφυλάκιο (εξατομικευμένη παιδαγωγική έκθεση).

Δίπλωμα & Πιστοποίηση

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας, σας παρέχουμε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης (Πιστοποιητικό Gymglish) περιλαμβανομένων λεπτομερών στατιστικών στοιχείων σχετικά με την πρόοδο σας και το ποσοστό συμμετοχής σας.


Πάνω από 4000000 χρήστες σε όλο τον κόσμο

Τι λένε οι χρήστες μας

Μου αρέσουν πολύ τα μαθήματα Αγγλικών μου και εκτιμώ πραγματικά τη δουλειά της ομάδας Gymglish Μετά από τόσα χρόνια, βελτίωσα επιτέλους τα Αγγλικά μου και τώρα δεν έχω πρόβλημα να κατανοήσω συνομιλίες ή να παρακολουθήσω ταινίες χωρίς υπότιτλους. Στιβ (Σαν Φρανσίσκο)
Τα μαθήματα Αγγλικών Gymglish χρησιμοποιούν μια μη παραδοσιακή προσέγγιση! Με βοήθησαν να βελτιώσω τις ικανότητές μου με μόνο δεκαπέντε λεπτά την ημέρα! Τώρα μου είναι εύκολο να μιλάω Αγγλικά και να καταλαβαίνω τις συνομιλίες! Ουίλιαμ (Βοστόνη)

Μια διασκεδαστική μέθοδος εκμάθησης Αγγλικών χωρίς κόπο

 

Καθημερινή "προπόνηση" στα Αγγλικά

Μόνο 15 λεπτά την ημέρα αρκούν για να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας.

 

Μια ιστορία

Παρακολουθήστε τις περιπέτειες της Delavigne Corporation στο Σαν Φρανσίσκο.

 

Εξατομίκευση

Τα εξατομικευμένα μαθήματα προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο και τις ανάγκες σας.

 

Πολλαπλές πλατφόρμες

Διαθέσιμο για PC, κινητό και tablet.


Τιμές

 

BASIC ΠΡΟΣΦΟΡΆ

PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΆ

PRO ΠΡΟΣΦΟΡΆ

6 μήνες 28 € / μήνα 42 € / μήνα 70 € / μήνα
12 μήνες 20 € / μήνα 30 € / μήνα 50 € / μήνα
24 μήνες 16 € / μήνα 24 € / μήνα 40 € / μήνα
36 μήνες 14 € / μήνα 21 € / μήνα 35 € / μήνα
Απεριόριστο χρονικό διάστημα 39 € / μήνα 59 € / μήνα -
       

Το αίτημά σας ελήφθη υπόψη. Για να μας βοηθήσετε να εξατομικεύσουμε καλύτερα το πρόγραμμα μαθημάτων σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Καταχωρίζοντας το email σας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης μας και Συμφωνείτε με την Πολιτική απορρήτου μας (για να συνοψίσουμε, σεβόμαστε το απόρρητό σας και το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή!). Δεδομένου ότι τα μαθήματά μας αποστέλλονται μέσω email, θα λαμβάνετε email από εμάς! Μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή.


Επιτυχία! Θα λάβετε ένα email με περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Κατεβάστε την εφαρμογή Gymglish δωρεάν:
 

Get it on Google Play            Get it on iTunes

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για να βεβαιωθείτε ότι θα λαμβάνετε όλα τα μαθήματα, παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνση email μας (gymglish.en@faq.gymglish.com) στο βιβλίο διευθύνσεών σας ή στη λίστα επιτρεπόμενων διευθύνσεων/στους ασφαλείς αποστολείς.

 

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει:

  • Δοκιμάστε το Frantastique, τα διαδικτυακά μαθήματα γαλλικών μας, δωρεάν.
  • Δοκιμάστε το The Rich Morning Show, τα διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών μας για αρχάριους.
  • Κάθε μήνα, αναδεικνύουμε με χιουμοριστική ματιά έναν όρο στους τίτλους με τη Λέξη του Μήνα.

 

Το αίτημά σας δεν λήφθηκε υπόψη επειδή η διεύθυνση email σας ήδη υπάρχει στη βάση δεδομένων μας.

-Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε πάλι το Gymglish, εισάγετε μια διαφορετική διεύθυνση email.
Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξής μας, πατήστε εδώ:
Ωχ. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το αίτημά σας. Επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξής μας (support@gymglish.com) και ειδοποιήστε τους με το ακόλουθο μήνυμα:


Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Η ομάδα του Gymglish