&

Franskkurser


Lær fransk med en daglig e-mail, hvor du modtager en historie og individuelle rettelser. Tag på eventyr med Victor Hugo og udforsk den frankofone verden. Franskkurserne er sjove, praktisk orienterede og byder på et stort udvalg af forskellige accenter. Vores kurser starter fra begynderniveau og er målrettet personer over 15 år.

frantastique-logo

Prøv en måneds gratis franskkurser (uden binding):

Ved at indtaste din e-mail accepterer du vores Brugsbetingelser og giver tilsagn til vores Privatlivspolitik(for at opsummere respekterer vi din fortrolighed og ret til privatliv!). Da vores lektioner sendes via e-mail, vil du modtage e-mails fra os! Du kan til enhver tid afmelde dig.

Hvordan foregår det?

1
Hver morgen sender vi dig en e-mail med en individuelt tilrettelagt lektion, der inkluderer skriftligt materiale, lydfiler og videoer.
2
Dine svar rettes med det samme, og du modtager dagens score og en uddybende forklaring.
3
Du får en pædagogisk evaluering af dine resultater med en gennemgang af personlige fejl.
4
Når kurset er slut, vil du modtage et diplom med en oversigt over dit niveau, din udvikling og din deltagelse.
culture francophone

En historie

På en fransktalende planet et sted ude i galaksen, er en intergalaktisk organisme med mennesker og rumvæsner i gang med at optø Victor Hugo. De vil genoplive ham i det 21. århundrede som guide til det franske sprog og den fransktalende kultur. Deres første mission går ud på at finde noget sennep til frokosten...

At lære et sprog handler ikke kun om at lære nogle pædagogiske begreber. Et sprog er også en kultur. At fortælle historier gør det muligt ikke blot at stimulere motivationen, men også at komme ind på de forskellige måder at kommunikere, leve og arbejde sammen på.

Diplôme Gymglish

Niveautest og certificering

Når de første lektioner er slut, modtager du en pædagogisk status på dit niveau, på det du har lært og på de punkter som bør kigges på igen. Ved kursets afslutning modtager du et certificeret eksamensbevis med statistik over niveauer og deltagelse.

culture francophone

Lyst til at lære

Takket være forskellige midler (e-mails eller påmindelser, en redaktionel ramme, sessionernes varighed osv.) opretholder vi motivation og stimulerer lysten til regelmæssig deltagelse.

memorisation space learning

Hukommelsesøvelser

For at gøre fremskridt på fransk, tager vi højde for både tiden og glemslens indvirkning på læringsprocessen. For at opnå et langvarigt hukommelsesudbytte tilbyder vores system et veludviklet repetitionsprogram.

gymglish mobile

På nettet, mobil og tablet

Vores franskkurser bliver fremsendt per mail (til din computer, din telefon eller tablet) eller via push-beskeder fra vores app (iOS / Android). Gør fremskridt på fransk, uanset hvor du er!

Vi stræber efter at skabe motivation for dig

En daglig fransklektion

som kommer per mail eller som push-besked (hurtig og nem adgang).

Microlearning

kun ti minutter om dagen (kortvarig, men regelmæssig øvelse over længere tid)

En historie

med praktisk og 'forretningsmæssig' fransk, der stimulerer indlæringen på en sjov måde.

Adaptive learning

Et personligt indhold, som tager højde både for tiden og glemslens indvirkning på læringsprocessen.

Et certificeret diplom vil blive fremsendt til dig ved kursets afslutning

Over 5.000.000 brugere i verden.


"Rigtig god app, let at bruge, sjov, hurtig (ca. 10 min/dag) og med meget veldefinerede regler. Jeg er især begejstret for det kulturelle touch i slutningen af hver lektion, det er bare 'frantastique'! ;)"

Stéphanie, Stockholm. Det siger andre brugere

Vores kurser får karakteren 4,8 på App Store og Play Store.

         

Din anmodning er taget til efterretning. Du vil modtage din første lektion om få minutter. Udfyld formularen herunder for at hjælpe os med at tilpasse kurset til dig personligt:

Ved at indtaste din e-mail accepterer du vores Brugsbetingelser og giver tilsagn til vores Privatlivspolitik(for at opsummere respekterer vi din fortrolighed og ret til privatliv!). Da vores lektioner sendes via e-mail, vil du modtage e-mails fra os! Du kan til enhver tid afmelde dig.

Succes!

Du modtager en e-mail med flere oplysninger snarest.


Tjek vores andre kurser og download vores gratis iOS & Android Apps.


Ups!

Din anmodning er ikke taget i betragtning fordi din e-mailadresse allerede er i vores database.

- Hvis du ønsker at teste vores kursus igen, skal du indtaste en anden e-mailadresse.
- Hvis du ønsker at kontakte vores supportteam klik venligst her.

Ups!

Vi kunne ikke behandle din anmodning. Kontakt vores supportteam (support@frantastique.com) og underret dem om følgende meddelelse:


Vi beklager ulejligheden.

Frantastique-holdet